logomain
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
۵ فعالیت مهم برای رسیدن به آرامش درون

۵ تکنیک مهم برای رسیدن به آرامش درون

امروزه همه افراد به صورت روزانه با تنش های مختلفی روبرو هستند که موجب اضطراب و استرس در آنها می شود. آرزوی هر فردی است در این شرایط به آرامش درون برسد اما به راستی این آرامش به یک امر محال مبدل شده و رسیدن به آن نیاز به توانایی بالایی دارد. حتما می پرسید با این همه حجم از دشواری و ناراحتی آیا راهی است که کمتر ناراحت شویم و به آرامش قلبی برسیم. امروز در این مقاله قصد داریم در مورد اینکه چگونه به آرامش درون برسیم؟ صحبت کنیم امیدواریم بتوانید در نهایت تصویر خوبی را در مورد این آرامش برای شما بسازیم.  با ما همراه باشید و در مورد این مسئله آگاهی بیشتری را کسب کنید.

آیا می دانید آرامش قلبی و درون چیست؟

قبل از هر توضیحی باید بگوییم آرامش قلبی و رضایت خاطر چیست؟ اگر با وجود تمام ناهنجاری ها و تنش هایی که به صورت روزانه با آن موجه هستید هنوز هم احساس رضایت از زندگی خود دارید و این اوضاع سخت، ذهنتان را درگیر نمی کند تبریک می گوییم شما دارای آرامش درون هستید. خیلی از افراد فکر می کنند که رسیدن به این حس رضایت بعید است چطور می توان با این همه آشفتگی و رنجیدگی باز هم آرام بود. تحقیقات نشان داده که افراد زیادی هستند که با وجود اینهمه درگیری ذهنی اما باز هم با آرامش زندگی می کنند و درگیری احساسی و ذهنی در خود ایجاد نمی کنند. آنها بر این باورند که مسئله پیش آمده ناراحت کننده است اما با ناراحت کردن خودشان مسئله ای حل نمی شود و این بهترین دیدی است که می توان در برابر همه روزمرگی ها داشت. رسیدن به این نقطه، مستلزم خودشناسی است. خودشناسی اولین قدمی است که در این راه باید بردارید.

وقتی خودتان را بشناسید و بدانید از چه چیزی استرس می گیرید کمتر سراغ آن موضوعات می روید. افرادی که استرس را به شما وارد می کنند را از خود دور می کنید. به اصطلاح به این افراد سمی گفته می شود. در صورتی که خود را بشناسید می توانید همه هیجانات و رفتارهای خود را کنترل کنید. اشخاصی که دارای هوش هیجانی بالایی هستند بهترین آرامش قلبی را دارند.

چگونه به آرامش درون برسیم؟

چطور به صلح درونی برسم؟

در واقع آرامش درونی نوع نگرشی است که خود ما به محیط پیرامون و مسائلی که اتفاق می افتد بستگی دارد. برای اینکه به یک حال خوب برسیم نیاز داریم اولویت هایی را برای خود در نظر بگیریم. بهتر نیست اولویت های ما آرامش خودمان، خانواده، سلامتی خود و آرامش ذهن مان باشد؟ اگر این موارد را در اولویت قرار دهیم خواهیم دید که نگرش ما نیز تغییر خواهد کرد. اگر فردی هستید که استرس و نگرانی در قلبتان موج می زند باید عینک دیدتان را نسبت به مسائل روز تعویض کنید. سعی کنید دیدتان را نسبت به دیگران تغییر دهید، انتظارات خود را از دیگران کم کنید. از محیط و شهری که در آن هستید شکایت نکنید این را باور کنید که در شرایط پیش آمده باید زندگی کنید و به ذهنتان استراحت دهید. هیچ چیز ارزش این را ندارد که فکرتان آشفته شود.

نگرانی بیهوده نداشته باش

یکی از مهمترین مسئله ای که در اینجا باید مطرح شود نگرانی های بیهوده ای است که روزانه و یا هر ساعت آنها را در ذهن مرور می کنید. این نگرانی را باید دور بی اندازید. هیچ مشکلی با مرور کردن از بین نمی رود آن را بارها مرور نکنید. یک فرد بالغ سعی می کند مشکل به وجود آمده را حل کند نه اینکه فقط نگران آن باشد! اگر به هر دلیلی مشکل به وجود آمده حل نشد بهترین راه کنترل مغز است که  چگونه خود و احساسات خود را کنترل کنید. خیلی از افراد را دیده ایم که برای همه کس و همه چیز نگرانی دارند این افراد زودتر از سن واقعی پیر می شوند زیرا از آرامش درون دور هستند. مدام به این فکر می کنند که چه شنیده اند یا چه کاری در قبال آنان شده است. قدم موثر در این زمینه دور کردن هر نگرانی بیهوده می باشد. وقتی کاری از دستت بر نمی آید آرامش خود را مختل نکنید. در چنین مواقعی نه تنها خود شما بلکه اطرافیان نیز آرامش خود را از دست می دهند. فقط از موضوع عبرت بگیرید و با تکیه بر آن مسیر زندگی را ادامه دهید.

فعالیت های آرامش بخش

راه های گسترده ای وجود دارد که با انجام آن می توانید به آرامش درون برسید. در مواقعی که نگرانی دارید می توانید فعالیت هایی را در نظر بگیرید که برای تمدد اعصاب مناسب هستند. گوش دادن به موسیقی برای برخی از افراد بهترین گزینه خواهد بود. بعضی افراد دوست دارند بخوابند و برخی برعکس دوست دارند یک فعالیت جسمی مثل ورزش یا پیاده روی را انجام دهند. مهم نیست کدام مورد را در نظر دارید مهم این است که یک انتخاب درستی در پیش داشته باشید که ذهنتان خالی از هر اضطراب و استرسی شود. تنفس شکمی یا دیافراگمی بهترین حالت را برای فردی ایجاد می کند وقتی جسم در بهترین شرایط قرار بگیرد ذهن نیز از این آرامش استفاده می کند زیرا به یکدیگر وابسته اند.

مثبت باش

درست است که همه ما دارای مشکلات زیادی هستیم اما خیلی از ما به این مشکلات زیادی دامن می زنیم و واژه های مختلفی را بر زبان می آوریم مثل اینکه من بدشانسم، اقبال ندارم یااینکه مدام از شرایط پیش آمده شکایت می کنیم و غر می زنیم. این افکار پوسیده همگی بر روی آرامش درون و روان تاثیر منفی می گذارد. بهتر است به جای این عکس العمل ها به داشته هایی که داریم بیشتر فکر کنیم مثبت اندیش باشیم و در قبال خود ناملایمت نکنیم. این انرژی منفی را به دیگران نیز انتقال ندهید.

چگونه به آرامش درون برسیم؟

ورزش

ورزش کردن نه تنها بر روی سلامت جسم بلکه برای سلامت روان نیز موثر است. به هر ورزش که علاقه دارید آن را به طور منظم ادامه دهید. پیاده روی از بهترین ورزش های آرامش آور می باشد. ورزش هایی که تمرکز بالایی دارند مثل تیراندازی نیز می توانند برای این امر موثر باشند.

خواب مفید

شاید بگویید من به قدر کافی می خوابم و حتی بیشتر از ساعت خواب ولی باز هم به آرامش درون نمی رسم. باید بگوییم که کیفیت خواب مهم است نه کمیت خواب! قبل از اینکه به رختخواب بروید همه افکار پریشان کننده را از خود دور کنید و بعد به خواب بروید. این موضوع نیاز به تکرار و تمرین زیادی دارد. برای این کار می توانید چند دقیقه قبل از خواب کتاب بخوانید یا یک آهنگ ملایم گوش کنید. سر ساعت بخوابید و ساعت خواب خود را به سحر نکشانید.

سخن نهایی

هیچ  چیز در دنیا ارزش از دست دادن آرامش درون را ندارد. همه چیز در حیطه اختیارات شما نیست تا بتوانید آنها را تغییر دهید پس نسبت به همه چیز و همه کس واکنش نشان ندهید. از همه افراد گله مند نباشید و از برخی موارد گذشت کنید. واقعیت را آنگونه که هست بپذیرید. آیا می توانید واقعیت را تغییر دهید؟ اگر نمی توانید پس بی خیال آن باشید. سلامت جسم وابسته به سلامت روان است اگر بیش از حد ممکن نگران باشید بیماری های مختلفی به سراغتان خواهد آمد. افکار منفی را دور بریزید و از همین حالا برای آرامش خود تلاش کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
BLACK

زمان باقی مانده تا شروع تخفیف بلک فرایدی روی پکیج‌های اشتراکی

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
black2