آیا تا به حال در مورد اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی چیزی شنیده اید؟ آیا می دانید این برنامه می تواند کارهای روزمره شما را سر و سامان بدهد؟ اگر شما نیز جزو آن دسته از عزیزانی هستید که از پیچیدگی کارها شکایت دارید و مدام کلافه هستید و به کارهای روزمره تان نمی رسید! توصیه می کنیم از نصب اپلیکیشن برنامه ریزی غافل نشوید. به جرات می توانیم بگوییم کسی نیست که به این برنامه نیازی نداشته باشد، چون برای روتین کردن کارها نیاز مبرم به برنامه ریزی می باشد. در کودکی همه ما با مفهوم برنامه ریزی آشنا شده ایم و می دانیم که چه تاثیری بر روی روند کارها و رسیدن به اهداف دور و نزدیک ما دارد. امروزه دیگر زمان آن نیست که یک سر رسید یا تقویم در دست بگیریم و برای خود برنامه بنویسیم.
خوشبختانه با وجود این اپلیکیشن ها دیگر نیازی به دفتر و تقویم نیست و می توان درون گوشی های هوشمند از این برنامه ها به سادگی استفاده کرد. با وجود ابزارهای دیجیتالی مثل گوشی زندگی بسیار راحت تر شده و با وجود برنامه ریزی اصولی از آشفتگی ذهنی و خستگی جسمی نجات خواهید یافت. ما در ادامه چندین اپلیکیشن را به شما معرفی می کنیم که با کمک آنها بتوانید تمامی کارهای تان را به روتین تبدیل کنید. این برنامه ها قابلیت های مختلفی را ارائه می دهند و می توانید آلارم هایی را برای روزها و ساعت هایی که دوست دارید تنظیم کنید تا به راحتی فعالیتی که داشتید برای شما یادآوری شود. پس با ما همراه باشید و با چندین نوع اپلیکیشن آشنا شوید.
اپلیکیشن ترلو
اگر در زمینه نرم افزارهای برنامه ریزی تحقیق و آن را در گوگل سرچ کرده باشید متوجه شده اید که از اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی پر کاربرد ترلو می باشد. این اپلیکیشن بیشتر برای مدیران و افرادی که دارای پروژه های بزرگی هستند کارایی دارد و بین مردم بسیار محبوبیت دارد. اگر به دنبال برنامه ای هستید که از پیچیدگی کارهای تان کم کنید این نرم افزار را برای شما پیشنهاد می دهیم.
خوشبختانه این برنامه را به صورت رایگان می توانید استفاده کنید حال آنکه بسیاری از اپلیکیشن ها دارای اشتراک چند ماهه هستند. این برنامه از ویژگی های مختلفی برخوردار می باشد از جمله قابلیت تنظیم آلارم برای قرارهای مهم روزانه یا ماهانه، قابلیت ساخت ستون، قابلیت ساخت برچسب با توجه به نوع ریتم کاری، قابلیت افزودن افراد دیگر به این نرم افزار به خصوص برای کارهای تیمی و ایجاد زیر شاخه، ایجاد فایل متنوع، هشدار به نزدیک شدن ساعت مقرر شده و چندین آپشن مختلف که با نصب آن می توانید یک برنامه ریزی اساسی داشته باشید.
اپلیکیشن کلندر
اگر توانایی این را دارید که زمان و زندگی خود را بر طبق سال میلادی هم مسیر کنید می توانید از این نرم افزار استفاده کنید. اپلیکیشن کلندر یا تقویم دارای زمان بندی میلادی است و اگر ایرانی ها بخواهند از آن استفاده کنند باید قابلیت آن را نیز بپذیرند. این اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی بسیار ساده اما کاربردی است و به راحتی می توان آن را اصلاح و تغییر داد. شما می توانید تا برنامه یکساله خود را در این تقویم به خوبی بیان و برنامه ریزی کنید. مطمئن باشید سر ساعت مقرر شده این برنامه آلارم خواهد داد و یادآوری می کند که زمان کدام فعالیت خواهد بود.
تودوایست
علاوه بر ترلو، تودوایست نیز دارای طرفداران زیادی است زیرا این نرم افزار توانسته به خوبی هر چیزی که افراد دوست دارند برای آنها اجرا کند. قابلیت های مختلفی در تودوایست وجود دارد. دارای ظاهری مناسب و مخاطب پسند است. افراد با اولین نگاه جذب نمای ظاهری این اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی می شوند. ایجاد ستون های مختلف در این نرم افزار برای قید کردن کارهای مختلف و قابلیت ایجاد فایل های دیگر از مهمترین ویژگی این محصول هستند. نه تنها برای کارهای روزانه شخصی بلکه برای یک تیم گروهی نیز می توانید از آن استفاده کنید. هر گونه کار و فعالیت را در زمان مختلف می توانید تنظیم کنید و در موعد مقرر یا نزدیک به موعد از آن باخبر شوید.
اپلیکیشن اجندا
دانش آموزان در برهه زمانی خاص مثل کنکور نیاز به برنامه ریزی مناسبی دارند که برای این افراد اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی اجندا را معرفی می کنیم. در این برنامه می توانند همه ساعات درسی و استراحت خود را زمان بندی کنند.به دلیل اینکه کار با این برنامه راحت است برای رانش آموزان پیشنهاد می شود آن را بر روی گوشی هوشمند نصب کنند، تا به راحتی از آن بهره مند شوند. تمامی کارهای روزمره مثل درس خواندن، تفریح، استراحت، مدرسه، کلاس آموزشی و غیره را به صورت دسته بندی شده در هر ستون می توانند قرار دهند. پس بهترین مزیت آن ساده بودن کارایی آن نسبت به سایر برنامه هایی است که معرفی کردیم.
اپلیکیشن گوگل درایو
گوگل دارای قابلیت های مختلفی است و کاربران می توانند نیازهای مختلف خود را با آن برطرف کنند. یکی از قابلیت های عالی که دارد داشتن یک فضای ابری و درایو برای ذخیره فایل های مختلف می باشد. کاربران گوگل می توانند برای خود در این فضا یک برنامه ریزی ارائه دهند. با آپلود کردن برنامه می توانند برای همیشه آن را برای خود داشته باشند و با دستگاه های مختلفی به این اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی دسترسی داشته باشند.
اپلیکیشنهای Slack و Teams:
ما در این مقاله در مورد برنامه ریزی شخصی نرم افزارهایی را معرفی کردیم اما در این جا به این دو اپلیکیشن اشاره می کنیم که بیشتر برای کارهای گروهی و تیمی مناسب هستند. این قابلیت بیشتر برای افرادی که دارای دورکاری هستند مناسب است. در دوران کرونا که دورکاری افزایش یافت بیشتر شرکت ها و مجموعه ها از این دو برنامه استفاده می کنند. با نصب این اپلیکیشن می توانید شاخه های مختلفی را برای خود ایجاد نمایید.
اپلیکیشن اوتلوک
اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی با حمایت گروه های مختلفی پدید آمده اند مانند مایکروسافت که نرم افزار اوتلوک را منتشر کرده است. با کمک این نرم افزار همه فعالیت و قرار و ایمیل خود را تحت کنترل خواهید داشت.
اپلیکیشن Pocket
این اپلیکیشن برای مواردی مناسب است که بخواهید فایل، عکس یا ویدیویی را ذخیره داشته باشید تا بعدا در مورد آن تصمیم بگیرید. این قابلیت برای برنامه ریزی شخصی عالی خواهد بود و از شلوغی و پیچیدگی کارها جلوگیری می کند. تصور کنید در زمان دیگری لازم است که این محتوای ذخیره شده را داشته باشید یا مطالعه کنید وقتی آن را ذخیره کنید به آن دسترسی خواهید داشت.
جمع بندی
برنامه ریزی اصول و قواعد خاص خود را می طلبد باید به درستی اعمال شود و پیگیری در مورد آن اهمیت زیادی خواهد داشت. تصور کنید یک برنامه روتین تهیه کرده اید اما اجرای آن و پیگیری را پشت گوش بیندازید تمامی زحمات شما به باد می رود. پشتکار در اجرای برنامه ریزی اهمیت زیادی دارد. بهترین کار در این مسیر استفاده کردن از انواع اپلیکیشن برنامه ریزی شخصی است. این نرم افزارها انواع مختلفی از جمله شخصی و گروهی دارند که چندین نمونه از آن را معرفی کردیم. در این راستا سایت سیمرغ آکادمی پیشنهادهایی خوبی را برای همه داوطلبان دارد. دوره های آموزشی مختلفی در این سایت وجود دارد که به شما کمک می کند بهتر به اهداف خود برسید. از این فرصت استثنائی بهره ببرید.